Sunday, 8 January 2012

Lena sambil berdiri?

Assalamualaikum......

Korang pernah tido sambil berdiri? Atapun korang kenal sapa2 yang boleh tdo sambil berdiri? Anak korang ke, adik korang ke, laki korang ke, wife korang ke.... Tapi ni aku nak tunjuk si Darwisy yg suka sangat tido sambil berdiri tiap kali masuk dalam kereta. Padahal tempat nak pi tu mmg dekat sangat since aku stay dlm kawasan perumahan..... selalunya aku bawak anak2 aku gi kat kedai depan tu je utk beli barang2 rumah or kluar breakfast time aku cuti... Tgk la gambar2 kat bawah tu.....

Bila perut kenyang... mata pun layu

Ada gaya tak? Hehehehe

Now you see now you dont.....

Mata dah mula nak terbalik.... layannnnn ja

Si abang and kakak dok gelak tgk adik
tersengguk2 tahan mengantuk

Tu tido gaya bebas oleh Darwisy


video
Ni la si Darwisy punya style bila perut kenyang,
sejuk kena aircon dan layan lagu dalam kereta....






5 comments:

  1. Fuhhhh~~ caiiyokkk Darwisy!!
    Mmg teraaa~~ hahahahahh!!

    ReplyDelete
  2. hahaha... ni la hobi anak aku... lena sambil berdiri kat seat kegemaran dia...

    ReplyDelete
  3. masyaallah..macam tu pun boleh..haha...sabo aje lah aku dengan budak ni...nasib baik anak orang...kalau tak dah lama kena cubit pipi...geram aih...haha

    ReplyDelete
  4. yang : itu la dia si Darwisy punya style... kalau dah ngantuk mmg tak leh wat pe dah.

    Siti : heepppp.... mana leh cubit... manja sgt ni... kalau kita jegil mata pun dah start sebek nak qeyau...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...