Thursday, 2 February 2012

Tiga-D merempit

Assalamualaikum......

Tiga beradik ni agaknya memang jenis minat jenis kenderaan bermotor agaknya.... Kalau si Danish dan Darwisy ni aku tak kisah la sangat since depa ni boy.... tapi si Danisha ni... hehehe... Dulu pernah 2-3 kali beli anak patung dan juga teddy bear... tak lama mana pun dia main. Alih2 dok main kereta dan motor mainan si abang dia juga.

Baru2 ni mak depa kluarkan motor yg guna bateri ni dari dalam stor..... lama dah simpan since rosak... rasanya bateri rosak kot..... bila charge pun still tak de power. So just boleh naik n godeh2 macam tu ja la.... Tengok la aksi depa kat bawah tu... memang lawak.... merempit sungguh tiga beradik ni......

Dah macam iklan Grand Livina plak aku tengok

Seperti biasa... Danish akan buat muka nakal. si kakak
buat muka comey...... Darwisy juga yang kontrol hensem

Vroommm vrommmmm........ cepat la abang....
adik nak merempit dah ni.....

Sila abaikan lukisan abstrak kat dinding
dibelakang Tiga-D tu... tu wall paper versi terkini

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...