Wednesday, 30 November 2011

Seorang uncle yang cool.... safety beb....

Tadi dok godeh2 memory card hp cap kambeng aku tu dan terjumpa la satu gambar candid yang sempat aku snap. Gambar ni kalau tak salah aku snap last year. Masa tu aku otw ke site office dari Kulim ke Sungai Bakap ikut jalan Junjung. Anyway uncle, I salute you.  Safety First. 



La ni selalu kita tengok budak2 rempit naik moto tak pakai helmet. Tak tau la samada depa tu jenis yg kepala keras atau keras kepala. Maybe ada batu besar juga ada atas kepala duduk... kehkehkeh.

Naik moto dah la laju, selit sana sini tak kira orang lain dah macam jalan ni depa saja yg bayaq road tax.... ntah2 lesen and road tax pun tak dak. Tapi mengebat mengalahkan Valentino Rossi. Haish... apa pun tak boleh. 


p/s : Safety starts with but begins with U..... 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...